/images_var/pagina_afbeeldingen/100_slide_isoleren.jpg

Hoe werkt het

Maatwerk Energiebesparing

Dit adviesrapport wordt opgesteld door een gecertificeerd adviseur. Het opstellen van het rapport kost normaal gesproken 275 euro voor een gemiddelde woning. Maar door een regeling van de overheid is hiervoor een subsidie beschikbaar van 200 euro. Het uitgebreide advies kost u dus maar 75 euro!

De stappen op een rij:

- een gecertificeerde adviseur komt bij u langs om het een en ander door te spreken en op te nemen
- op basis hiervan wordt een rapport geschreven (Maatwerk Energiebesparing) waarin alle mogelijkheden die geschikt zijn voor het isoleren van uw woning uitgewerkt worden.
- in dit rapport wordt op basis daarvan een advies opgesteld
- uit dit advies kunt u bepalen waar u voor kiest
- dit advies is inclusief de prijzen voor het realiseren door Timmer- en Montagebedrijf Flim van de mogelijkheden die u kiest
- nadat u gekozen hebt voor een (aantal) opties krijgt u van ons een gespecificeerde offerte
- na goedkeuring van uw kant worden de werkzaamheden in gang gezet
- uiteraard begeleiden wij u voor, tijdens en na de werkzaamheden bij alle formaliteiten zoals het aanvragen van de subsidies e.d.

Besparingen
U ontvangt een subsidie van 35 euro per vierkante meter op materiaalkosten en arbeidskosten voor het aanbrengen glas. Hiervoor kunt u een waardebon aanvragen die u bij ons in kunt leveren. Wij verwerken deze korting dan op de factuur. Uiteraard begeleiden we u, wanneer u dat wenst, bij het aanvragen hiervan.

Op de materiaalkosten en arbeidskosten voor het isoleren van uw gevel, vloer en dak rekenen wij een BTW van 9%, in plaats van de gangbare 21%. Deze korting vindt u uiteraard gewoon terug op uw factuur.