/images_var/pagina_afbeeldingen/100_slide_isoleren.jpg

Glas

Dubbel glas of hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas en verbeteren uw comfort. Uw bespaart hiermee aanmerkelijk op de stookkosten. Zo verdient deze investering zich al snel terug! Zelfs wanneer ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn kan deze investering al rendabel zijn.


Er zijn verschillende opties met verschillende isolatiewaarden voor het plaatsen van dubbel glas. De adviseur die bij u langs komt bekijkt wat voor uw woning de beste optie is en verwerkt dit in zijn adviesrapport. 

Een simpel rekenvoorbeeld toont aan dat het erg rendabel is om bij een woning met enkel glas alles te vervangen voor HR++ glas. Door isolatieglas gaat minder warmte verloren en de verwarmingsketel hoeft minder hard te stoken. Gemiddeld verbruikt een woning voor centrale verwarming ongeveer 1.200 m3 gas. Als enkel glas wordt vervangen door HR++ glas, kan dat in een woning met twintig m2 glas gemiddeld 315 tot 460 m3 gas per jaar besparen. Het vervangen van enkel glas door HR++ glas, leidt dus tot aanzienlijke verlaging van uw energieverbruik.

Subsidie
De subsidie op de kosten van het plaatsen van HR++ glas is 35,- per vierkante meter. Deze subsidie wordt toegewezen door middel van waardebonnen. Deze bon kunt u zelf aanvragen en inleveren bij ons. Wij verstrekken dan de korting. Wij helpen u uiteraard met het aanvragen hiervan.

Wij leveren altijd materiaal met hoge kwaliteit, met een lange garantie en hoge duurzaamheid. De mogelijkheden van isolatieglas zijn de volgende:

- Gewoon dubbel glas
- HR 
- HR+ glas
- HR++ glas
- HR+++ glas (drievoudig glas)
- Voorzetramen
- Monumentenglas

Voor meer informatie over de talloze mogelijkheden kunt u kijken op www.milieucentraal.nl.