/images_var/pagina_afbeeldingen/100_slide_isoleren.jpg

Isoleren

Flink besparen op isoleren!

Deze winter was weer een strenge winter. En een strenge winter betekend hogere stookkosten.. Maar wist u dat u flink kunt besparen op deze kosten? U kunt investeren in het aanbrengen van isolatie en dubbel glas en door middel van subsidies kunt u hier flink op besparen! Het staat vast dat u na het aanbrengen van een aantal maatregelen flink lagere stookkosten heeft de volgende winters. Een investering die u zeker weten terug verdient!

Timmer- en Montagebedrijf Flim heeft in combinatie met een energie-adviesbureau alle mogelijkheden binnen handbereik om u snel en eenvoudig van een advies te voorzien en dit advies te realiseren. Wij regelen ook voor u alle formaliteiten om voor subsidie in aanmerking te komen. Het adviesbureau waarmee wij samenwerken heeft alle kennis in huis en staat in nauw contact met ons om u van een compleet advies te voorzien inclusief de prijzen van het realiseren van de te nemen maatregelen. Op het aanvragen van dit advies kunt u een subsidie aanvragen van 200 euro.

Wilt u meer weten? Op de pagina's aan de linkerkant vind u meer informatie.

Tevens kunt u op onderstaande links informatie van de overheid vinden en alle regelingen bekijken die er mogelijk zijn. Woont u in de gemeente Hardenberg? Klik dan op de onderste link voor meer info over een duurzaamheidslening die zij beschikbaar stellen voor inwoners. Is dit niet het geval? Zoek dan op de site van uw gemeente over mogelijkheden. Tevens kunnen wij u hierin ook van advies voorzien.

- http://www.milieucentraal.nl/

- http://www.bewustduurzaamthuis.nl/ - site van de gemeente Hardenberg